- Yeni

Ağırlığı : 5 lik Bidon
Net : 3 Kg.
İçindekiler : Taze Asma Yaprak, Tuz, Su
Manisa Turgutlu'nun Mayıs ayı uç yaprağı ince damarsız ve taptaze.
Geleneksel ve etnik bir yemek olan Yaprak Sarma yapımında kullanılan ürünümüz Salamura yaprağınızın suyu siz kullandıkça azalacaktır. Her seferinde tekrar tuzlu su hazırlayıp yaprakların açıkta kalmasını engellemelisiniz.
Türk Mutfağında sıkça yer alan salamura asma yaprakları, zengin tadı ve besleyici özellikleriyle yemeklerinize farklı bir aroma katacak.
Hazırlanışı oldukça özveri gerektiren yaprak sarmalar, sade yoğurtla servis edildiğinde mükemmel bir uyum yakalar. Hem doyurucu hem de lezzetli bir seçenek olan yaprak sarma, özel günlerin ve aile sofralarının aranan tatlarındandır.